Slider 1Slider 2Slider 3Slider 4Slider 5

Crna Gora

Crna Gora je mala ali po mnogo cemu izuzetna mediteranska zemlja. Iako mala zemlja koja se prostire na nepunih 14000km I sa nesto manje od 690 000 stanovnika Crnu goru je jako tesko ukratko opisati I predstaviti. Za to je jednim dijelom zasluzna burna istorija ove drzave, koja je svojim polozajem mamila mnoge osvajace koji su ostavljali svoj pecat I ucinili da je crna gora danas drzava burne proslosti, bogatog kulturnog nasledja , drzava koja je poznata kao multietnicka I multikonfesionalna.

Priroda je drugim dijelom zasluzna za posebnost Crne gore, priroda koja je tako jedinstvena, jos uvijek nedirnuta, nevina, raznolika I posebna. Priroda, ta divlja ljepota je posebno blago Crne gore. Na maloj povrsini crne gore prostire se velelepna obala koja ostavlja bez daha ali I planine koje svojom ljepotom I velicinom prosto osvajaju.

Iliri, grci, rimljani, mlecani, turci I ne samo oni vec I mnogi drugi narodi zeljeli su da osvoje I zadrze za sebe crnu goru, svi su ostavi tragove koji se I danas vide I osjecaju. Mnogi su pjesnici, pisci I putopisci opisali crnu goru najljepsim rijecima I sihovima. Crna gora je sve poznatija turisticka destinacija, koja raznolikom I sve raskosnijom ponudom ima sta da ponudi I onim najzahtjevnijim turistima. Na malom prostoru crne gore turistima je pruzena mogucnost da borave na obali I uzivaju u posjeti neke od mnogobrojnih plaza koje se prostiru od Ulcinja tj Ade I usca rijeke Bojane u more do Herceg novog tj granice sa Hrvatskom, ali I da za veoma kratko vrijeme posjete sjever crne gore I uzivaju u planinama I mnogobrojnim jezerima.

Crnogorska obala je nevina, biserna I ocuvana, razudjena na preko 290 km sa preko 70 km plaza. Pocev od Ulcinja drvenog grada koji ocarava svojom raznolikoscu, preko Bara koji svojom lukom pozdravlja pomorce I turiste dolazimo do Budve koja je svojevrsna prijedstonica turizma crne gore I koja sve vise podsjeca na Nicu, Monako, san trope I druga mondenska ljetovalista. Obala se potom nastavlja do Tivta koji ponosno stoji I svojom ljepotom zeli dobrodoslicu na ulazu u zasigurno najljepsi zaliv u evropi Boku Kotorsku. Boka tako divna I posebna na svojim obala krije mnogo malih naselja koji pricaju svoju istoriju, a medju njima ponosno stoji drevni Kotor, grad koji je zbog svoje istorije uvrsten u svijetsku kulturnu bastinu pod patronatom unesc-a. Na kraju tj pocetku preko Risna I njegovih drevnih mozaika dolazimo do Herceg novog koji kao mediteranska ljepotica ocarava ljepotom I opija mirisom mimoza. Svi ti gradovi na primorju imaju tako mnogo da ispricaju o sebi I svojoj istoriji I nude mnogo vise od pukog odmora na plazi. Kulturna bastina crnogorskih primorskih gradova je bogata I divna.

Sredisnji dio Crne gore je interesantan zbog Podgorice kao glavnog grada crne gore,blizine prelijepog Skadarskog jezera I Rijeke Crnojevica, ali posebno zbog Cetinja, prijestonice stare I nove Crne gore, grada koji je bio srediste duhovnosti I kulture drevne Crne gore, kojom je medju ostalima vladao I Petar II Petrovic Njegos. Planina Lovcen koja ponosno stoji iznad Boke I sa koje se pruza pogled u nedogled jedno je od mjesta koje se moraju posjetiti.

Sjeverni dio Crne gore je impozantan. Planinski masiv Durmitora, Zabljaka I Prokletija nude sve sto je potrebno za zimske I ekstremne sportove ali I za aktivni ljetnji turizam na planinama u obliku biciklizma I jahanja. Tara, Crno jezero I Nacionalni park Biogradska gora su samo primjeri netaknute prirode kojih na sjeveru crne gore ima mnogo.

Divlja ljepota koja vas prima u svoje narucje I otkriva svu svoju ljepotu nalazi se u srcu Evrope, u Crnoj gori. Posjetite Crnu goru zemlju koja je ce vas zasigurno zadiviti I vezati za sebe.

 

Apartmani

Apartmani Tati su poceli su sa radom 2006 godine. Kapacitet objekta je 25 lezaja raspodjeljenih u 7 apartmana. Svaki apartman je luksuzno opremljen i posjeduje klimu, tv, sat-tv, funkcionalnu mini kuhinju, wc-kupatilo kao i terasu.

U sve navedeno se mozete uvjeriti posjetom galeriji fotografija. Nadamo se da smo vam barem malo priblizili nasu ponudu. Za sve dodatne informacije mozete nam se obratiti putem telefona ili mailom.

 

Apartmani

Galerija

Ulcinj

Crna Gora

Olives Garden

Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar | Hurricane Center